Om Smart Oppussing

Dine mål er våre mål. Vi skal hjelpe deg med oppussingsprosjektet ditt, og du skal se verdi i å benytte våre tjenester. Ingen prosjekter er for små og ingen for store.

Nytt konsept
Smart Oppussing representerer noe nytt i markedet med kombinasjonen av tverrfaglige råd, hjelp til egeninnsats og oppfølging i hele prosjektet.

Penger å spare!
Du velger Smart Oppussing fordi vi tilfører verdi i form av sparte kostnader, spart tid, ny kunnskap og stolthet over resultatet av egeninnsats. Vi skal bidra til at drømmen din kan realiseres med smarte valg – innenfor ditt budsjett.

Bred og lang erfaring
Smart Oppussing har 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi har solid tverrfaglig kompetanse og er kjent med et stort spekter av stilarter på eldre og nyere boliger. Erfaringsgrunnlaget spenner over eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller og bygårder. Innvendig og utvendig behov dekkes av vår kompetanse.

Originalt preg
Ikke minst kan vi bistå med å gjenskape historie og originalitet. Vi kan hjelpe deg med å øke det autentiske preget. 

Hjelp til å pusse opp selv
Velger du Smart Oppussing får du bistand fra A-Å, i motsetning til andre tilbydere av tjenester knyttet til oppussing og forandring. Det unike med vårt konsept er at vi kombinerer rådgivning på tvers av mange fagområder, med fokus på hjelp til egeninnsats. Vi leverer veiledning på alle utfordringer i et oppussingsprosjekt.

Håndverker eller gjør-det-selv?
Smart Oppussing tilbyr ikke håndverkertjenester fordi vi skal være en uavhengig rådgiver og du skal aldri være i tvil om at vår lojalitet er til deg som kunde. Men vi kan hjelpe deg med koordinering og kvalitetssikring av håndverkeres tilbud og arbeid.

Planlegging og gjennomføring
Mange ønsker å gjøre mer selv, men utfordringen er ofte mangel på kunnskap om planlegging og praktisk gjennomføring. Det er der Smart Oppussing skal bistå på en kompetent og etterrettelig måte. Vi skal gi deg trygghet og ett sted å forholde deg til, fra planlegging til ferdig resultat.

 

Trond Aarbogh Bjerke, faglig leder

Tlf. 906 86 570
E-post:
trond@pussoppsmart.no

30 års erfaring fra byggebransjen med bred tverrfaglig kompetanse. Trond innehar god forståelse for byggetegninger, har god innsikt i lover og regler og er oppdatert på materialer og relevante produkter/utstyr. Spesialist på møbler, dekor, interiør og fargesammensetninger. Har i to tiår samarbeidet med de mest anerkjente interiørkonsulentene i landet og vært med på flere store prestisjeprosjekter hvor kravene til kunnskap og kompetanse har vært meget høyt.


Frode A. Enger,
kommersiell leder                    

Tlf. 996 49 999
E-post: frode@pussoppsmart.no

25 års erfaring fra norsk næringsliv, i ulike roller som leder, rådgiver og forretningsutvikler. Frode har erfaring fra små og mellomstore bedrifter innenfor kommunikasjon, telecom og IT, og har jobbet mot store virksomheter i privat og offentlig sektor.

 

 

Vi setter vår ære i å være etterrettelige og skape trygghet for deg i ditt prosjekt.

Bestill idétime
Kontakt oss
Copyright © Smart Oppussing Webdesign av New Media