Våre tjenester

Smart Oppussing har bred tverrfaglig kompetanse og leverer veiledning på alle utfordringer i et oppussingsprosjekt. 

Vi vet at oppussing kan være en stor utfordring for mange. Materialvalg, fargesammensetninger, planløsning og lys er noen av spørsmålene du må forholde deg til. Hvilke håndverkere skal jeg bruke, hva kan jeg evt. gjøre selv, hva slags utstyr og verktøy trenger jeg, er noen flere spørsmål som må besvares. Kanskje det aller viktigste spørsmålet er; Hvordan skal jeg gjennomføre oppussingsprosjektet på en effektiv måte innenfor mitt budsjett?

Det virker noen ganger uoverkommelig å realisere et oppussingsprosjekt, men fortvil ikke. Alle spørsmålene som må stilles kan vi svare på, og vi vil hjelpe deg med alt fra inspirasjon og mulighetsrom, til planlegging og ikke minst gjennomføring.

Smart Oppussing har solide håndverkspartnere, og uansett om du velger egne prefererte håndverkere, kan vi tilby deg én person å forholde deg til i hele prosjektet. Vi tar hånd om alt!

Bestiller du en idétime i dag, vil vi inspirere deg med smarte idèer og tidsriktige løsningsforslag for din bolig. Vil du ha oss med i realiseringen av ditt prosjekt førlger vi deg fra start til mål.

Uansett omfang, boligtype, type rom, innvendig eller utvendig, kan vi bistå med veiledning på detaljer og helhet. Små endringer kan bety et helt nytt og spennende uttrykk i et rom eller en bolig. Smart Oppussing kan hjelpe deg med å skape det personlige preget og det unike for deg.

I tillegg til tjenestene du ser i menyen, kan vi bistå med:

Veiledning til egeninnsats
Dette er en tjeneste først og fremst for deg som skal foreta overflatebehandling innvendig eller utvendig, og du ønsker å gjøre mest mulig selv. Uavhengig av forkunnskaper kan vi bistå deg med alt du trenger for å gjennomføre prosjektet på en smart og effektiv måte. Du vil lære nye ting som du kan benytte ved senere anledninger. La oss hjelpe deg å spare penger og til stolthet over hva du får til på egenhånd.

Fargekonsultasjon
For deg som ønsker inspirasjon og informasjon om trender og nyheter, og du er over middels interessert i helhet og nyanser i din bolig. Hvordan kan møbler, interiør og andre designelementer integreres i en fargemessig helhet? Vi kan mye om dette, og kan bistå deg med å skape den stemningen du ser etter.

Møbeloppussing
Har du et gammelt eller slitt møbel du ønsker å sette i stand, enten ved å gjenskape originalitet eller ved å skape noe nytt? Da er dette tjenesten for deg. Vi kan hjelpe deg med reparasjoner, møbeltapetsering, samt en unik kunnskap om gamle maleteknikker.

Ønsker du å vite mer om hva Smart Oppussing kan gjøre for deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en prat.

Vi dokumenterer alle prosjekter vi deltar i, for våre kunders trygghet.

 

 

 

 

» Bestill idétime
Kontakt oss
Copyright © Smart Oppussing Webdesign av New Media