Gjennomføring

Når du har bestemt deg for å gjennomføre oppussingsprosjektet, kan Smart Oppussing hjelpe deg på alle områder. 

Planlegging er nøkkelen til et vellykket prosjekt. Vi hjelper deg å utforme konkrete planer for ditt prosjekt, inkludert kostnadoverslag, arbeidsplaner, tidsforbruk og mye mer.

Smart Oppussing er tilgjengelig for deg under hele oppussingsprosjektet, slik at du har ett sted å forholde deg til dersom du skulle trenge hjelp underveis.

Som en nødvendig del av større prosjekter kan vi bistå med å fremskaffe tilstandsrapporter, tilbud på prosjektledelse, håndverkertjenester m.m. Dette er avgjørende for prosjekter som inkluderer endring av planløsning og boliger med rehabiliteringsbehov. Det kan være vanskelig å manøvrere i dette landskapet av fagområder, men Smart Oppussing har erfaringen med å innhente nødvendig dokumentasjon for å avdekke eventuelle forhold som kreves løst før oppstart av prosjektet. Ved å gjøred skikkelig forarbeid slipper du potensielle vanskeligheter og kostnadsoverskridelser underveis, og du får realisme i omfang og kostnader i prosjektet.

Prisen for Smart Oppussing's tjenester varierer med omfanget, og du får naturligvis et tilbud fra oss på forhånd.

Vi bistår med budsjett og estimert tidsforbruk, vi gir deg realistiske mål og forventninger, og du skal være stolt av sluttresultatet.

Opplevelsen for deg er trygghet ved at Smart Oppussing er der for deg underveis i hele prosjektet.

Kontakt oss
Copyright © Smart Oppussing Webdesign av New Media